TravelVu

  TravelVu – appen som detekterar resor

  Travelvu app

  TravelVu är ett datainsamlingsverktyg för insamling av resvanedata via mobiltelefoner. Med hjälp av den teknik som finns i dagens smarta telefoner, och avancerade algoritmer i analysprogramvaran registrerar TravelVu resor och aktiviteter där emellan.

  Bygger på kombination av teknik och människa

  För varje del i din reskedja tar TravelVu fram information om tid, färdmedel/aktivitet, sträcka, hastighet och resväg. Som användare granskar du analysen, ändrar där det ev. behövs och godkänner att beskrivningen av dagen är rätt. Idag detekterar TravelVu sju olika färdmedel, och som användare kan välja att justera till ytterligare tio. Dina aktiviteter anger du själv första gången, och appen gissar därefter att du gör samma aktivitet nästa gång du kommer tillbaka till den platsen, men du kan naturligtvis ändra om du gör något annat. Som användare får du en tydlig bild av hur din dag ser ut, och kan samtidigt få sammanställningar över dagen, veckan och månadens resor.

  Helt nya analysmöjligheter

  TravelVu är utvecklat med användarvänligheten i fokus och ger oanade möjligheter på analyssidan. Bättre precision i t.ex. avstånd och tid samt geografisk information ger nya möjligheter till mer detaljerade och geografiska analyser. Kartor som visar hur transportsystemet används av olika färdmedel och grupper, analyser av väntetider i kollektivtrafiken inom olika områden är några av möjligheterna som finns.
  Appen finns naturligtvis både för iPhone och Andriod.

  Mer information

  Nu har du som intresserad möjlighet att testa appen för att själv få känna på hur den fungerar. Kontakta någon av våra TravelVu-utvecklare. TravelVus webbplats finns på flera olika språk.

  Webbinarium – Nya sanningar om resvanor – datainsamling med mobilapp

  Kontakta oss

  Anna Clark

  Anna Clark

  Affärsområdesansvarig värdeskapande digitalisering

  anna.clark@trivector.se

  010-456 56 41

  TravelVu_min resdag

  TravelVu_min resdag

  TravelVu-karta_gång

  TravelVu-karta_gång

  TravelVu_översikt

  TravelVu_översikt