Jobba hos oss

  Vill du jobba hos oss?

  Kom och jobba hos oss! Vi är ett glatt gäng fördelade på fyra kontor. Se våra lediga tjänster.

  Starkt engagemang för kunderna och för samhället

  På Trivector…

  …finns ett starkt och tydligt engagemang – för våra kundprojekt, för hållbarhet och för samhället i stort. Många arbetar här just för att de får möjlighet att göra reell samhällsnytta på arbetstid.

  …gillar vi samarbete. På Trivector finns en skön prestigelöshet och det är alltid lätt att få hjälp när man kör fast.

  Ett hållbart arbetsliv

  På Trivector…

  …uppmuntrar vi medarbetarna att resa hållbart, dvs gå, cykla eller åka kollektivt i den mån det går. Vi strävar också efter energisnåla kontor, medvetna inköp och ökad miljökompetens.

  …arbetar de allra flesta flextid. Vi undviker att förlägga möten på kvällstid. Det ska fungera att arbeta på Trivector även för dem som har små barn. Vi strävar också efter att planera våra projekt så att vi får lagom långa arbetsdagar och undviker stress.

  …har vi gemensamma te- och kaffepauser. Dels för att det är nyttig att ta paus, dels för att det uppstår så många kreativa idéer när vi möts.

  …vill vi att medarbetarna ska stanna länge, utvecklas och trivas. Därför får alla anställda ägna tio dagar per år till kompetensutveckling.

  …vill vi ligga i frontlinjen. Vi strävar ständigt efter att utveckla företaget med hjälp av nya metoder, redskap och synsätt.

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!