Skräddarsy er klimatväxling – minska kostnader och utsläpp!

23 september 2021
Hållbara transporter

Vilken nytta kan klimatväxling göra i er organisation? Vad ska ni sätta avgift på? Hur stor ska avgiften vara? Hur kan ni använda pengarna på bästa sätt?

Webbinarium med workshopinslag

Projektet Klimatväxling Skåne (Region Skåne) bjuder in till webbinarium som handlar om att skräddarsy en klimatväxlingsmodell som passar just den egna organisationen. Denna träff vänder sig till dig som arbetar inom privat eller offentlig verksamhet och är intresserad av att införa en klimatväxlingsmodell i din organisation – eller kanske vill utveckla den ni redan har.

Du lär dig  hur klimatväxlingen kan läggas upp för att bli effektiv och ge störst nytta. Du får också kunskap om hur klimatväxlingsmodellen kan bidra till största möjliga effekt på utsläpp och kostnader och samtidigt orsaka minsta möjliga administration.

I samband med webbinariet presenteras dessutom en workshopmetod kring att laborera fram en klimatväxlingsmodell, som du kan ha nytta av i fortsatt arbete.

Webbinariet genomförs tillsammans med konsulter från Trivector Traffic, inom projektet Klimatväxling i Skåne.

Detta webbinarium genomförs inom ramen för projektet Klimatväxling i Skåne, som drivs av Region Skåne tillsammans med Sydsvenska Industri- och handelskammaren, Karl-Erik Grevendahl development och Länsstyrelsen Skåne, och medfinansieras av ERUF (Europeiska regionala utvecklingsfonden).