Webbinarium: Digitaliseringen av transportsystemet – superstart efter corona?

27 maj 2020
Hållbara transporter

Innan vi gick in i coronakrisen såg vi hur digitaliseringen av transportsystemet hade börjat märkas allt mer. Det handlade bland annat om nya mobilitetstjänster såsom exempelvis Uber, Maas och elsparkcyklar, som alla bygger på fungerande digitala plattformar. Flera av dessa system har nu stoppats. Frågan är vad som händer post corona?

Vi bjuder onsdagen den 27 maj kl.10-11 in till ett kostnadsfritt webbinarium där Christer Ljungberg och Axel Persson beskriver hur digitaliseringen av transportsystemet såg ut pre corona, och vidare presenterar en arbetsplattform för hur kommuner och regioner kan arbeta med detta, när coronakrisen är över. Plattformen är framtagen i ett arbete för SKR (Sveriges kommuner och regioner), och beskriver konkret hur man kan arbeta med digitaliseringen, bland annat med olika aktörer. Vi tror att plattformen kommer att ha ännu större värde post corona.

Presentatörer:

Christer Ljungberg, vd Trivector Traffic. Christer har arbetat i över 30 år med hållbara transporter.

Axel Persson, trafikkonsult, Trivector Traffic.

Praktisk information

Webbinariet sänds via Zoom. Länk skickas ut dagen innan webbinariedatum.

Du kommer ha möjlighet att ställa frågor via chatten i samband med webbinariet.

Webbinariet spelas in och vi kommer skicka länk med inspelningen i efterhand. Om du inte har möjlighet att delta under livesändningen – anmäl dig ändå, så får du inspelningen.

Webbinariet är kostnadsfritt och till för våra kunder, presumtiva kunder och samarbetspartners.

Tipsa gärna dina medarbetare om webbinariet!

Inspelningen av webbinariet >>

Klimatår 2020!

Bara 10 år kvar… nu gör vi 2020 till klimatår! Vi sätter särskilt fokus på en hållbar klimatomställning. Antar du utmaningen tillsammans med oss?

Mer om klimatåret 2020 >>