Hållbart resande: Har näringslivet råd att inte arbeta med hållbart resande?

26 februari 2020
Hållbara transporter
Göteborg

Hur kan ditt företag bidra till ett mer klimatsmart samhälle och samtidigt tjäna på det? Inspiratören och debattören Christer Ljungberg vd på Trivector ger oss det senaste inom hållbara transporter och förklarar vilka vinster det ger för företag, samhälle och individ.

Det bjuds även på ett panelsamtal där erfarenheter och tips på verktyg diskuteras med representanter från näringsliv och det offentliga. Seminariet avslutas med en kort introduktion av ett kommande samarbete mellan Västsvenska Handelskammaren, Västtrafik, Västra Götalandsregionen och 15 företag i syfte att öka det hållbara resandet.

TALARE

Christer Ljungberg, vd Trivector. En av landets mest erfarna konsulter inom hållbarhet och transporter, och en omtyckt talare, expert och debattör inom hållbarhet, beteendeförändring, trend- och omvärldsbevakning.

PANEL

Johan Trouvé, vd Västsvenska handelskammaren 
Lars Backström, vd Västtrafik 
Ulrika Frick, Ordförande i kollektivtrafiknämnden – Västra Götalandsregionen 
Sara Persson, Teamledare Hållbart resande väst, Västra Götalandsregionen
Matti Ahlqvist, Site Director AstraZeneca
Martina Klaus, Senior Vice President Corporate Responsibility, AB Volvo

Välkommen!

Detta seminarium ingår i Handelskammaren Västs medlemskap och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Stina Jernhed för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.