Mobility management och beteendeförändring för hållbar omställning

27 augusti 2020
Hållbara transporter

Vi står inför en stor utmaning med den omställning som behöver göras för att nå våra klimatmål. Då krävs inte bara förändring av bränsle och teknik, utan även beteendeåtgärder spelar en stor roll.

Beteendepåverkan krävs på flera plan, och bland annat samverkan kommer att bli viktigt för att nå effekter på högre nivå. Beteendeförändring och däribland arbete med mobility management är med andra ord viktigare än någonsin!

På webbinariet presenterar vi ny kunskap, forskning och hur praktisk erfarenhet kan användas för att göra mobility management ännu mer värdeskapande. Vi för också en diskussion om hur vi på bästa sätt kan ta med oss våra goda beteenden från Coronatiden som ett led i klimatomställningen.

Våra medarbetare Caroline Ljungberg Toulson och Caroline Mattsson medverkar.

Varmt välkommen!

Ta del av inspelade webbinariet här >>

Kurstillfälle

Den 28-29 september ger vi en kurs i digitalt format där du kan fördjupa dig mer om MM och beteende för hållbar omställning.

Efter genomförd kurs:

  • Känner du väl till vad MM och beteendeekonomi är och hur det kan passa in i din organisation och i er satsning på ett hållbart transportsystem
  • Har du en god förståelse för det senaste inom MM och beteendefrågor och hur det kan användas för att skapa ett ökat värde i ert MM-arbete
  • Kan du tydliggöra nyttan med beteendeförändringsarbete för din chef, kollegor och samarbetspartners
  • Är du mer strategisk, systematiskt och innovativ i arbetet med MM och beteendefrågor

Mer information och anmälan

Klimatår 2020!

Bara 10 år kvar… nu gör vi 2020 till klimatår! Vi sätter särskilt fokus på en hållbar klimatomställning. Antar du utmaningen tillsammans med oss?

Mer om klimatåret 2020 >>