Så blir din arbetsplats cykelvänlig – tips och inspiration till dig som arbetsgivare eller fastighetsägare

3 maj 2023
Hållbara transporter

Cykelfrämjandet har utsett Trivectors arbetsplats på Posthornet i Lund till Sveriges cykelvänligaste arbetsplats 2022. Även om det är roligt att vinna, är det ännu viktigare för oss att fler arbetsplatser uppmuntrar cykling. På det här webbinariet får du mer kunskap om vad både arbetsgivare och fastighetsägare kan göra och samarbeta kring för att skapa en cykelvänlig arbetsplats.

Vi delar tillsammans med Wihlborgs (Posthornets fastighetsägare), med oss av både egna erfarenheter och exempel från andra verksamheter.

Pernilla Hyllenius Mattisson, mobilitetssamordnare och ansvarig för området verksamheters transporter på Trivector Traffic berättar hur vi arbetat för att skapa cykelkultur och cykelkärlek på arbetet. Du får följa med på ett digitalt besök i lokalerna på Posthornet och ta del av våra cykellösningar. Du får tips och inspiration som du kan använda på er arbetsplats.

Rickard Berlin, projektledare på Wihlborgs, berättar om hur erfarenheterna från Posthornet i Lund har lett till nästa nivå på cykellösning. Du får en digital guidning i Wihlborgs toppmoderna cykellounge i kontorshuset Kvartetten i Hyllie i Malmö. I cykelloungen finns förutom en mängd cykelparkeringsplatser även ett cykelspa, reparationsmöjligheter och inte minst en fantastisk takkrona tillverkad av återvunna cykeldelar.

Tillsammans berättar vi om vårt samarbete för att hitta attraktiva cykellösningar, hur vi lär av erfarenheterna och strävar efter ännu bättre lösningar.

Varmt välkommen!

Mer information

Nyhet: Så blir din arbetsplats cykelvänlig

Kurs: Planering för bekväm, säker och framkomlig cykeltrafik

Praktisk information

Webbinariet sänds via Zoom. Länk skickar vi ut dagen innan webbinariedatum.

Avsätt gärna lite tid efter webbinariet. Vi bjuder in till eftersnack i Teams.

Du har möjlighet att ställa frågor via chatten i samband med webbinariet.

Webbinariet spelas in och vi skickar ut länk med inspelningen i efterhand. Om du inte har möjlighet att delta under livesändningen – anmäl dig ändå, så får du inspelningen.

Webbinariet är kostnadsfritt och till för våra kunder, presumtiva kunder och samarbetspartners.

Tipsa gärna dina vänner och kollegor om webbinariet!