Transition Lab Forum Live: Framtidens mobilitet i klimatneutrala, hållbara och tillgängliga städer

11 maj 2023
Hållbara transporter
Webbinarium

Viable Cities, Drive Sweden och Stockholms stad bjuder in till Transition Lab Forum 12! Transition Lab Forum sänds Live kl.10.00-12.00 den 11 maj och kan följas digitalt via Youtube. Eventet är öppet för alla, även utan registrering.

Hur vi transporterar oss och varor är en av de största utmaningarna för att uppnå klimatneutralitet. På Transition Lab Forum 12 gör vi en djupdykning i framtidens mobilitet som en nyckelfråga för omställningen till klimatneutrala och hållbara städer till 2030.

Vilka metoder och tillvägagångssätt finns för hur aktörer kan leda och arbeta tillsammans för att främja klimat- smart mobilitet för att påskynda övergången till klimatneutrala städer?

Hur kan vi utveckla samarbeten mellan offentlig sektor, näringsliv, akademi och civilsamhälle som skapar nya mobilitetslösningar?

Hur säkerställer man att omställningen till klimatsmart mobilitet blir rättvis och inkluderande och bidrar till utvecklingen av attraktiva livsmiljöer?

Vår vd Lena Smidfelt Rosqvist deltar i programmet med fokus på jämställd mobilitet.

Kom och ta del av erfarenheter, framgångsrika exempel och givande lärdomar från olika delar av Sverige. Agendan kommer att uppdateras löpande, men välkommen att anmäla dig redan nu.

Plats: Digital (Via Youtube)

Anmälan: Via Invajo

Mer information >>

Välkommen!