Vandra med koll – ta kollektivtrafiken till naturen

20 september 2022
Hållbara transporter

Trivector Traffic har tillsammans med Diwic Software and Music AB och Skånetrafiken utvecklat en digital tjänst som kopplar samman Skånes vandringsleder med befintligt kollektivtrafikutbud. Syftet är att göra det mer attraktivt och enklare att resa kollektivt till naturen.

Vandra med koll, utflyktsplan

Vandra med koll har tagits fram för att öka möjligheterna att resa mer hållbart till naturområden och vandringsleder med kollektivtrafik i stället för egen bil. Webbplatsen har potential att öka resandet med kollektivtrafik på linjer i anslutning till vandrings- och naturområden som ofta har ledig kapacitet vid de tider då många vill ut i naturen.

Vid det här webbinariet berättar Lovisa Indebetou, Trivector Traffic, Björn Wendle, Trivector Traffic, David Henningsson, utvecklare på Diwic Software and Music AB och Anders Wretstrand, kollektivtrafikstrateg på Skånetrafiken, mer om forskningsprojektet Vandra med koll. Förutom lärdomar och resultat från piloten i Skåne får du dessutom en demonstration av tjänsten.

Vår förhoppning är att skala upp Vandra med koll till fler vandringsleder och i fler regioner. Är du intresserad av möjligheterna för din organisation att erbjuda tjänsten? Välkommen att kontakta oss redan nu!

Mer information

Testa den digitala tjänsten på vandramedkoll.se
Se filmen om Vandra med koll

Praktisk information

Webbinariet sänds via Zoom. Länk skickar vi ut dagen innan webbinariedatum.

Avsätt gärna lite tid efter webbinariet. Vi bjuder in till eftersnack i Teams.

Du har möjlighet att ställa frågor via chatten i samband med webbinariet.

Webbinariet spelas in och vi skickar ut länk med inspelningen i efterhand. Om du inte har möjlighet att delta under livesändningen – anmäl dig ändå, så får du inspelningen.

Webbinariet är kostnadsfritt och till för våra kunder, presumtiva kunder och samarbetspartners.

Tipsa gärna dina vänner och kollegor om webbinariet!