Webbinarium: Använd data från TravelVu och förändra resvanor

17 maj 2024
Värdeskapande digitalisering

Undrar du och din organisation över hur man ökar användningen av elbilar eller hur man får fler att använda sig av aktiva transportsätt? Har åtgärden du genomfört fått någon effekt? Svaren får du via data och appen TravelVu.

TravelVu gör det enkelt att samla data och förstå hur människor reser. Till skillnad från de begränsade möjligheter som traditionella metoder ger, så samlar TravelVu detaljerade högkvalitativa data. Detta ger insikter om var människor reser och med vilka hastigheter. Det kan användas som underlag för att förbättra kollektivtrafik, öka cykling och skapa mer effektiv parkering. Det kan också hjälpa organisationer att sänka sina klimatutsläpp och förbättra anställdas hälsa. TravelVu har använts i över 100 undersökningar och vi har samlat över 570 000 resdagar med totalt miljontals resor i flera länder runt världen.

I det här webbinariet vill vi berätta mer om verktyget och förklara:

  • Varför är det viktigt att samla resvanedata?
  • Hur görs det med hjälp av TravelVu?
  • Vilka möjligheter finns för att skräddarsy insamling utifrån dina behov och vilka data får man ut?

Webbinariet leds av våra experter inom området:

  • Anna Clark, Affärsområdesansvarig värdeskapande digitalisering
  • Emeli Adell, Affärsutveckling, gruppchef

Anna och Emeli håller en kort presentation på cirka 15 minuter, visar exempel på spännande analyser som kan göras med hjälp av TravelVu-data och svarar på frågor i ett eftersnack.

I vår senaste undersökning som belyser om man kör annorlunda med elbil jämfört med hybrid eller fossil bil har vi samlat in över 100 000 resdagar. Data som kommer ge oss mycket information om res- och körbeteende bland personer med olika typer av bilar. Förståelse som kommer hjälpa oss skapa ett hållbart och robust transportsystem.

Vi på Trivector Traffic vill hjälpa så många organisationer som möjligt att ställa om mot mer hållbara transporter och mobilitet. Det kan man om man har rätt data!

Varmt välkommen för att lära dig mer om TravelVu!

 

Mer information

Läs mer om TravelVu

Praktisk information

Webbinariet sänds via Zoom. Länk skickar vi ut dagen innan webbinariedatum.

Du har möjlighet att ställa frågor via chatten i samband med webbinariet.

Webbinariet spelas in och vi skickar ut länk med inspelningen i efterhand. Om du inte har möjlighet att delta under livesändningen – anmäl dig ändå, så får du inspelningen.

Webbinariet är kostnadsfritt.

Tipsa gärna dina vänner och kollegor om webbinariet!