Kom igång med Mobility Management och nudging – för ett transporteffektivt samhälle

21 oktober 2022
Hållbara transporter

Den senaste IPCC-rapporten pekar på hur bråttom det är om vi ska ha någon möjlighet att klara 1,5-graders-, eller 2-gradersmålet. I rapporten nämns beteendeförändring som en viktig del för att överhuvudtaget ha en möjlighet att nå målen. Även klimaträttsutredningen som släpptes tidigare i år, pekar på att vi behöver arbeta med andra lösningar för ett transporteffektivt samhälle – däribland Mobility Management (MM) och nudging.

elefantmamma och elefantbarn

I detta webbinarium delar våra experter Caroline Ljungberg Toulson och Caroline Mattsson med sig av den senaste forskningen och rönen kring Mobility management och nudging.

Du får inspiration och konkreta tips på hur du och din organisation enkelt kan komma igång och använda er av beteendeförändring för att bidra till ett mer hållbart resande och ett transporteffektivt samhälle. Beteendepåverkande åtgärder är oftast inte så dramatiska, och har dessutom en god kostnads-och nyttokvot. Win – win!

Mer information

Kurs: Beteendeförändring med Mobility Management & nudging
Mobility management

Inspelningen av webbinariet

Praktisk information

Webbinariet sänds via Zoom. Länk skickar vi ut dagen innan webbinariedatum.

Avsätt gärna lite tid efter webbinariet. Vi bjuder in till eftersnack i Teams.

Du har möjlighet att ställa frågor via chatten i samband med webbinariet.

Webbinariet spelas in och vi skickar ut länk med inspelningen i efterhand. Om du inte har möjlighet att delta under livesändningen – anmäl dig ändå, så får du inspelningen.

Webbinariet är kostnadsfritt och till för våra kunder, presumtiva kunder och samarbetspartners.

Tipsa gärna dina vänner och kollegor om webbinariet!