Lediga tjänster

  Lediga tjänster

  Just nu söker vi:

  Trafikkonsulter till vårt kontor i Luleå

  Skicka in en spontanansökan

  Som medarbetare på Trivector Traffic arbetar du i ett innovativt och expansivt företag med god arbetsmiljö och stark gemenskap, och befinner dig i framkant när det gäller utveckling av ett långsiktigt hållbart transportsystem. Är du intresserad av att arbeta hos oss, så skicka in intresseanmälan till någon av kontaktpersonerna nedan.

  Kompetens och egenskaper

  Här är de kompetenser och egenskaper vi oftast söker.

  Kompetens

  Du får gärna ha en master med inriktning mot transporter och hållbar utveckling, vara civilingenjör i samhällsbyggnadsteknik eller väg- och vatten, eller så har du skaffat dig liknande kunskaper genom annan utbildning och erfarenhet. Har du intresse och erfarenhet inom något av våra affärsområden samhällsplanering, stadsutveckling, kollektivtrafik, digital transformation, human mobilitet eller robusta system blir vi extra glada. Vi är också alltid intresserade av att anställa engagerade och kreativa forskare med intresse för hållbar samhällsutveckling.

  Egenskaper

  Som person är du en trevlig prick som är lätt att samarbeta med, förtroendeingivande, lyhörd, resultatdriven och analytisk. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp samt briljerar på svenska och engelska i både tal och skrift.

  Om du har erfarenhet från branschen och kan röra dig i olika sammanhang, skapa nätverk och långsiktiga samarbeten, är van att leda uppdrag och gärna tar rollen som processledare samt har förmåga att utveckla din kompetens utefter ett ständigt skiftande behov då hoppas vi att du hör av dig direkt.