Trafikkonsulter Luleå

  Trafikkonsult med drömmar om en hållbar framtid? Låt oss förverkliga dem tillsammans.

  Vi på Trivector Traffic har precis flyttat in i vårt rykande färska Luleåkontor. Nu vill vi fylla det med klappande hjärtan och underbara hjärnor! Är det kanske du som har den sällsynta drivkraften som krävs för att bidra till en hållbar framtid i vårt snabbrörliga och alltmer digitaliserade samhälle?

  Kort om tjänsten

  Hos oss får du möjlighet att jobba med drygt 60 knivskarpa kollegor över hela landet. På agendan står forskning och strategi såväl som handfast stadsutveckling, utformning och trafikplanering. Uppdragen kan även innefatta elektrifiering, uppkoppling, tjänstefiering, affärsmodeller och delad mobilitet.

  Alla dina uppdrag kommer ha som utgångspunkt att bidra till ökad hållbarhet.

  Hur är stämningen?

  Vi tog pulsen på några av dina framtida kollegor för att få en bild av atmosfären på jobbet. Så här gick snacket:

  ”Efter fyra månader på plats kan jag konstatera att Trivector Traffic är en snäll och inkluderande arbetsplats där hållbarhet och medarbetarnas välmående står i fokus.”

  ”Vi har haft spontana afterworks och mer planerade med Escape Rooms, goda middagar och tävling i pumpakarvning! Jag försöker förbättra mig på pingis så att jag en dag kan vinna över Stockholms kontorskoordinator Marie som är en riktig stjärna.”

  Fler saker som gör livet extra trevligt på Trivector Traffic

  • Idrottsaktiviteter med kollegorna
  • Förmånscykel och friskvårdsbidrag
  • Flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta på distans
  • Stor möjlighet att utvecklas med reserverad tid för kompetensutveckling

  Vem är då vår nya superstjärna?

  Vi tror att du har minst ett par års arbetslivserfarenhet med en bas i trafik- och samhällsplanering. Kanske är du civilingenjör i samhällsbyggnadsteknik väg- och vatten eller har skaffat dig liknande kunskaper genom annan utbildning och erfarenhet.

  Som person är du en trevlig prick som är lätt att samarbeta med, förtroendeingivande, lyhörd, resultatdriven och analytisk. Du jobbar lika bra självständigt som i grupp samt briljerar på svenska och engelska i både tal och skrift.

  Skulle du dessutom ha intresse och erfarenhet inom trafikanalys, kollektivtrafik eller parkering och mobilitet kopplat till stadsutveckling blir vi extra glada.

  Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

  • Kan röra dig i olika sammanhang, skapa nätverk och långsiktiga samarbeten
  • Är van att leda uppdrag och gärna tar rollen som processledare
  • Kan skapa efterfrågan på din kunskap och tjänster hos våra kärnkunder
  • Har förmåga att utveckla din kompetens utefter ett ständigt skiftande behov

  Om Trivector Traffic

  Trivector Traffic är det mindre, men ändå stora konsultföretaget, som i över 35 år utmanat och utvecklat transportsystemet ur perspektiven ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. Vi ser till att aktuell forskning, vår egen och andras, används i praktiken inom företag och organisationer där den kan göra skillnad.

  Välkommen med din ansökan!

  Varmt välkommen att höra av dig till oss om du vill jobba i ett företag som är lite mindre, men ändå större och som ser dig och din vilja att bidra till innovation för en hållbar framtid.

  Vill du veta mer? Kontakta vår kontorschef i Stockholm: Paulina Soliman paulina.soliman@trivector.se, 010-456 56 02

  Skicka din intresseanmälan till: trafikkonsult@trivector.se

  Urval sker löpande.