Gör resvaneundersökningen själv

2022-08-22
Human mobilitet
Digitala produkter

Nu kan du göra din egen resvaneundersökning, RVU, med hjälp av mobilappen TravelVu och analysverktyget TravelViewer. Vi har tagit fram "Gör det själv RVU", ett baspaket för resvaneundersökningar för dig som vill göra allt eller den största delen av arbetet själv.

Man med mobil - Gör det själv RVU

– Vi har förstått att många av våra kunder vill hantera fler delar av resvaneundersökningarna själva. Det kan vara att mycket kunskap redan finns inom organisationen, en önskan om att minska kostnader eller andra skäl, säger Lovisa Indebetou, expert på resvaneundersökningar på Trivector Traffic.

Ett baspaket som kan byggas ut

Med ett baspaket kan ni samla in och analysera resvanedata själva. Ni kan välja om ni vill göra allt arbete med egna resurser, eller om ni vill ta hjälp med vissa delar. I baspaketet ingår ett standardupplägg för resvaneundersökningar i TravelVu, med standardiserade frågor. Ni har också tillgång till analysverktyget TravelViewer under datainsamlingen och 3 månader efter avslutad datainsamling. I paketet ingår introduktion till verktyget samt viss support.

– Vill ni genomföra en större RVU, eller att skräddarsy insamlingen ordnar vi det mot tillägg, berättar Lovisa. Och så klart hjälper vi gärna till om du hellre vill att vi hanterar datainsamling och/eller analys.

Mer information

Läs mer om:
Gör det själv RVU
Appen TravelVU
Analysverktyget TravelViewer
Eller kontakta vår resvaneundersökningsexpert Lovisa Indebetou, 010-456 56 05.

 

Nytt nyhetsbrev för dig som gillar resvanor och resvaneundersökningar

Nu släpper vi ett nytt nyhetsbrev med fokus på resvaneundersökningar med hjälp av appen TravelVu. Planen är att cirka en gång per kvartal skicka ut ett nyhetsbrev på svenska med nyheter om appen TravelVu och analysverktyget TravelViewer, intressanta exempel på resvaneundersökningar och tips på hur insamlade data kan användas.

Nyhetsbrevet kommer skickas ut till nuvarande och potentiella TravelVu-kunder samt andra som visar intresse. Hör av dig om du vill att vi sätter upp dig på utskickslistan!