Nytt kontor i Luleå Science Park

2022-06-01
Okategoriserad

I höstas beslöt Trivector Traffic att öppna kontor i Luleå för att förstärka vår närvaro i norra Sverige. Och nu går flyttlasset. Från och med 1 juni finns vi på Luleå Science Park.

Trivector Traffic öppnar nytt kontor i Luleå (flygbild över stan)

Luleå Science Park ligger i stadsdelen Porsön i Luleå. De beskriver sig själva som en ”mötesplats mellan teknik, människor, kunskap och kreativitet”, där över 100 olika företag delar lokaler. Ett stenkast bort ligger även Luleå tekniska universitet och ett par statliga myndigheter.

Tydlig koppling till forskning och innovation

– För oss känns Luleå Science Park som ett självklart sammanhang att vara i. Här finns många olika företag inom teknik, IT, företags- och konsulttjänster, innovationsledning med flera. Luleå Science Park har också en tydlig koppling till forskning och innovation genom närheten till Luleå tekniska universitet, vilket gör det till en plats som känns helt rätt för oss, säger Björn Wendle, vice vd Trivector Traffic.

Ny mötesplats

Det nya kontoret kommer få flera användningsområden.

– Det kommer att vara som vår arbetsplats i Luleå, vilket jag uppskattar efter mer än två års hemarbete. Det är också en kontorsplats för kollegor som är på besök. Vårt sammanhang på Science Park kommer självklart också fungera som en mötesplats mellan oss på Trivector Traffic och befintliga samt framtida kunder och samarbetspartners. Att ha ett fysiskt kontor på plats i Luleå, hoppas jag ska kunna leda till många spännande möten – speciellt nu när alla är svältfödda efter fysiska möten efter så lång tid med digitala möten, berättar Viktor Lindqvist, Trivector Traffic Luleå. Kom gärna och hälsa på!

Låt oss träffas!

Till hösten kommer vi göra en särskild satsning på att träffa våra intressenter i Luleå-regionen. Vill du redan nu boka ett möte är du självfallet välkommen att kontakta oss: Viktor Lindqvist, 010-456 56 28 eller Björn Wendle, 010-456 56 09.